SPOŠTOVANI SODELAVCI, SPOŠTOVANI SVOJCI

Nazaj

Maribor, 30.4.2020

Spoštovani,

Danes smo bili iz medijev seznanjeni o novih sprostitvenih ukrepih, ki jih je posredoval Minister za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, g. Janez Cigler Kralj,  glede možnosti obiskov v domovih starejših občanov. Potrebno je uskladiti vse varnostne protokole za zagotovitev ustrezne zaščite stanovalcev in zaposlenih. Trudimo se, da bodo obiski tudi v našem domu čim prej možni.  O možnosti in načinu izvedbe obiskov, vas bomo kmalu obvestili.

Hvala za razumevanje  in lep pozdrav.

Vodstvo Sončnega doma

 

Ljubljana, 29.4.2020
Spoštovane sodelavke, spoštovani sodelavci

Verjetno si nihče od nas ni predstavljal, kako se nam bo vsakdan spremenil, predvsem pa naše delovno okolje. Morda nas je malo zaskrbelo, ko se je dogajalo na Kitajskem, bili malce bolj zaskrbljeni, ko se je pojavila Italija, pa vendar verjamem da si je vsak od nas mislil, da se pri nas tak scenarij ne more zgoditi. Vesela sem, da se ni.
Ukrepi, ki smo jih sprejeli v našem delovnem okolju, so velik izziv tako na področju organizacije dela, zdravstvenih smernic, finančnih okvirjev, razumevanja in sprejemanja. Veliko smo se naučili in prilagodili. Za vse nas je to prvič in stanje, v katerem se nahaja trenutno cel svet, je nepričakovan za vse.
Izredno sem vesela, da ste izkazali v teh časih srčnost in sodelovanje, saj brez vas in vaše pripravljenosti, noben ukrep ne bi mogel biti uspešen. Hvala vsem, ki vsakodnevno skrbite za naše stanovalce, ki jim omogočate stik z zunanjim svetom, preko novih načinov komuniciranja. Hvala vsem, ki upoštevate vse varnostne ukrepe in tako zagotavljate varno in zdravo okolje, ne samo v službi ampak tudi v domačem okolju. Hvala vsem, ki opominjate, ko kdo pozabi na varnost. Hvala vodstvu, da vse sprejete ukrepe vpeljuje v delovne procese. Samo s skupnimi močmi bomo lahko obladovali situacijo.
Želim vam lepe praznike, naj minejo mirno in zdravo.

Regionalna direktorica za Slovenijo
Mag. Sanda M. Gavranovič

 

PREJELI SMO TUDI PRIJAZNO PISMO NAŠE SVOJKE :

Spoštovana Vida, spoštovane zlate skrbnice naših staršev,

spoštovano poslovodstvo!

Iskrena hvala za ves vaš trud in napore, ki jih vlagate, da so naši starši varni in dobrega zdravja/počutja. Hvala tudi, da se po najboljših močeh trudite, da smo lahko vsaj enkrat na teden tudi preko sodobnih kanalih v stiku z našimi najdražjimi, da ne čujejo samo naš glas, ampak nas tudi vidijo.

Verjamem, da se bomo kmalu videli in ponovno lahko objeli, kot smo se.

Ostanite zdravi, ostanite čustveno močni! Tisočkrat hvala in vse dobro!

Lep pozdrav,

Rozvita Pfeifer

 

 

Tudi ta teden smo preživeli v prijetnem razpoloženju, sončni april nas je razvajal z toplimi žarki in ustvarili smo svoje drevo želja…

                     

….obiskali smo naše stanovalce ob njihovih rojstnih dnevih

  

…..naš gospod Janko pa pridno ustvarja.

.

Želimo vam lepe in prijetne praznike!

Benko Darja , delovna terapevtka